AVG

ijsbaan zuidwolde

de ijsbaan van ijsvereniging zuidwolde (gn)

AVG

Ten behoeven van de administratie van de leden en de seizoenkaarthouders houdt de IJsvereniging Zuidwolde het volgende bij:

1. Leden (en donateurs): naam en adres en gezinssamenstelling om

a) in de herfst contributie op te halen en

b) in het voorjaar de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering in de bus te doen

2. Seizoenkaarthouders: naam, adres, email en gezinssamenstelling om

a) in de herfst een mail te sturen om hen wederom te laten betalen als seizoenkaarthouder en

b) om tijdens een ijsperiode de toegangskaarten aan de hand van een overzichtslijst (met betalingen) uit te kunnen delen.

Meer dan dit doen we niet met beide overzichten. Nooit zullen we deze informatie een derde partij ter hand stellen.

Geen van deze gegevens zal op de website gepubliceerd worden.

Wil een lid of seizoenkaarthouder niet dat de ijsvereniging zijn of haar gegevens administreert, dan dient deze dat aan de secretaris van het bestuur door te geven.

Daarmee komt de informatieplicht (het betalen van contributie) geheel en alleen bij deze persoon te liggen. Immers, de vereniging heeft dan geen gegevens.